Hvor troverdige er investeringsroboter?

Det dukker hele tiden opp nye investeringstjenester på nettet som skal gjøre det lettere for privatpersoner å investere smart. Det kan ta tid å lære seg å investere, så det er fristende å bruke løsninger som gjør det enklere og raskere, men hvor trygge og troverdige er disse egentlig?

Hva er en investeringsrobot?

En investeringsrobot er en online robot som investerer pengene dine for deg. Det kan for eksempel være i aksjer, men nå finnes det også investeringsroboter som er spesielt laget for investering i kryptovaluta.

Investeringsroboten fungerer sånn at du setter inn det beløpet du vil investere og så investerer roboten beløpet for deg automatisk. Dette er smart fordi roboten kan analysere markedet og treffe beslutninger mye fortere enn det mennesker kan. Hjemmesidene til investeringsrobotene er fulle av påstander om hvor mye du vil få ut av å investere gjennom dem, men hvor sikker kan man egentlig være?

Ufortjent dårlig rykte?

Det er heller ikke noen hemmelighet at investeringsroboter og spesielt kryptoroboter, har fått et ganske lugubert rykte i investeringsbransjen. Det kommer av at det har vært en rekke svindelsaker forbundet med dem, som har gitt hele bransjen for investeringsroboter dårlig rykte. Men er det sånn at denne formen for investering per definisjon er utroverdig?

Det enkle svaret er nei, men det er ikke lurt å sette inn penger på en tjeneste som en investeringsrobot hvis man vil unngå svindel. Bare å bruke et par minutter på å sjekke først, kan sikre at du ikke ender opp i en uheldig situasjon.

Les anmeldelser før du investerer

For å sikre at du ikke blir svindlet og at den investeringsroboten du vil benytte deg av er troverdig, er det lurt å lese anmeldelser først. Her kan man finne ut av om roboten holder det den lover. I en anmeldelse av investeringsroboten cryptosoft, får man for eksempel avklart om den er troverdig eller svindel. Investeringsroboter er et smart tilskudd på investeringsmarkedet, hvis de holder det de lover. Derfor er det en god ide å sjekke om roboten har noen anmeldelser. Det er vanskelig å skjule ting på nettet i dag, så hvis det er mange misfornøyde forbrukere så blir det synlig ganske fort på nettet. Et kjapt søk og å lese et par anmeldelser, kan derfor avklare om investeringsroboter er troverdige eller ikke.

You may also like...