Anmeldelse av Domeneshop Webmail

Domeneshop Webmail er en hostingtjeneste som leveres av det norskregistrerte selskapet Domeneshop AS. Domeneshop AS ble etablert allerede i 1996 og er en hostingtjeneste som blant annet tilbyr webhotell, domener og e-post. Selskapet er i dag registrer for mer enn 500 000 domenenavn og har over 100 000 registrerte kunder.

Historie

Domeneshop AS har gjennom 20 års erfaring etablert seg som en av de største web-aktørene på det norske markedet i dag. Domeneshop AS har som den eneste norske aktøren blitt kåret til en Gaselle-bedrift av internasjonale Dagens Næringsliv og Dun & Bradstreet i hele 5 år på rad. Selskapet drifter egen serverpark sentralt i Oslo og er i tillegg tilknyttet sterke nettverk på det internasjonalemarkedet.

Ulike funksjoner  

Domeneshop Webmail er en e-post funksjon som gjør det lettere å lese e-post. Denne e-post tjenesten fungerer like godt uavhengig av om den maskinen du benytter ikke har et eget e-post program. Med et datasenter som ligger etablert i Oslo sentrum tilbyr Domeneshop AS stabile og sikre servere. Dette er en løsning so gjør at det ikke er stor risiko for nedetid og dermed heller ingen risiko fro at viktig data går tapt.

Informasjon om hvordan du leser din webmail finner du på nettsidene til Domeneshop. Der finner du en detaljert beskrivelse om hvordan du benytter deg av Domeneshop Webmail. Domeneshop Webmail tilbyr mage praktiske funksjoner som blant annet autosvar. I tillegg kan du legge til en signatur, automatisk filtrere spam og administrere epost-mapper. Kundeservice består deg om du har spørsmål vedrørende webmail.

Brukervennlighet  

Brukervennlighet er viktig ved en tjeneste slik som webmail, spesielt dersom en bruker dette til bedrift. Da kan fort e-poster komme inn på løpende rekke. Hvordan en da skal aktivere spam filtere, eller organisere sine e-poster, er derfor viktig for enhver ansatt i bedriften. På akkurat disse punktene er det få som kan hamle opp med Domeneshop Webmail.

E-post er tross alt ikke bare e-post. Mange funksjoner har kommet til siden denne formen for kommunikasjon først ble opprettet. Det er dermed ingen grunn til å henge igjen tilbake på tidlig 2000-tall, slik mange leverandører i dag gjør. Domeneshop Webmail er et alternativ som trekker frem det moderne innen e-post klienter, og ikke minst gjør brukervennligheten det til en behagelig opplevelse.

Ytelse

Oppetid og lastetid hos Domeneshop Webmail er det få andre klienter som kan konkurrere imot. Dette sikrer en komplett ytelse, da du alltid vil ha en tilgjengelig klient for e-post. Dessuten er Webmail her godt integrert opp mot andre løsninger, slik at du ikke skal gå glipp av noe. Send e-poster raskt og smertefritt gjennom Domeneshop Webmail.   

Priser

Domeneshop Webmail er en tilleggstjeneste til kjøp av domenenavn hos Domeneshop. Et .no domenenavn koster deg 120 kr i året, mens opptil 20 e-postkontoer koster deg 70 kr i året. Prisen fortsetter inn i årene fremover, slik at Domeneshop Webmail i realiteten koster deg 190 kr i året.

Support

Kundeservice er hos Domeneshop åpent hver eneste hverdag. Du kan kontakte deres hyggelige kundeservice gjennom telefon, chat, og e-post. Her mottar du raske svar, slik at om du skulle ha bekymringer, så avklares disse raskt. Dessuten besvares nok mange av dine spørsmål også direkte på deres sider.

You may also like...