Anmeldelse av PRO ISP

PRO ISP ble etablert i 2002 og har i dag kontoradresse i Stavanger. Selskapet ønsker å utvikle og tilby web-tjenester som blant annet SSL sertifikat, virtuelle server (VPS), webhotell og domener. I tillegg tilbyr PRO OSP en nettsidebygger for ulike design for blogg, hjemmeside og nettbutikk. PRO ISP har som mål å vøre en ledende aktør på det norske markedet. Selskapet tar sikte på å utvide driften til å også dekke det europeiske markedet på sikt.

Historie

Helt fra starten har det solide selskapet PRO ISP fokusert på en automatisering av tjenester der dette er mulig. Automatiserte tjenester tilsier blant annet at kunden selv kan utføre ulike endringer uten å være avhengig av support. Selskapet har som mål å tilby sine kunder sikre og stabile løsninger i forhold til pris og tilbud fra konkurrerende leverandører. Hele 40 000 kunder har benyttet seg av tjenestene til dette selskapet siden oppstart.

Ulike Funksjoner

PRO ISP tilbyr funksjonen Litespeed for å at du skal oppnå en rask lastetid av din nettside. Dette er en tjeneste som fungerer best på nettsider som er utviklet på plattformer som Magento og Wordpress. I tillegg tilbys Enterprise webhotell som passer for kunder som ønsker maksimal hastighet. For å øke både sikkerhet og hastighet er CloudFlare lagt til i alle pakker som inkluderer webhotell.

Inkludert i alle webhotell er også gratis SSL. Med SSL vil din nettside få en sikker nettadresse som begynner med HTTPS. Dette tilsier at all informasjon sendes med en sikkerhetsgrad som aksepteres av Google. Google vil derfor rangere din nettside høyere enn andre nettsider som ikke innehar en HTTPS-adresse. Om ønskelig kan du også oppgradere SSL.

Brukervennlighet

Når det gjelder brukervennlighet tilbyr PRO ISP en meget god og praktisk kunnskapsbase. I denne kunnskapsbasen finner kunder enkelt frem til oppdaterte brukerguider. Brukerguidene er til god hjelp om du eksempelvis skal opprette eller administrere en nettside.

PRO ISP benytter hovedsakelig kontrollpanelet cPanel som er Linux-basert. Du finner her en oversikt over de applikasjoner som er i bruk i forbindelse med ditt webhotell. Ved installasjon av WordPress benyttes blant annet appen Softaculous Apps Installer.

Ytelse

Tjenestene fra PRO ISP gir en meget god ytelse på samtlige pakker som tilbys. Webhotellene som tilbys fungerer med ønsket hastighet. Selskapet opererer med en garanti på hele 99,99 % oppetid. Nettsider som baseres på webhotell fra denne leverandøren vil derfor til enhver tid være tilgjengelig for besøkende.

Priser

PRO ISP tilbyr konkurransedyktige priser på deres webhotell-pakker Pro Start, Pro Medium og Pro Premium. Du får Pro Start pakken til kr 15,- per måned, Pro Medium for kr 59,- per måned og Pro Premium for kr 119,- per måned. Det er viktig å legge merke til at samtlige priser er uten moms. Du kan også betale for tilleggstjenester som blant annet VIP Support, ekstra database og SSL Sertifikat.

Support

All kommunikasjon fungerer hovedsakelig ved bruk av PRO ISP sin chattefunksjon. Chatten er i drift mellom klokken 09:00 – 11:30 og 12:30 – 15:00 i alle ukedager. Om du benytter chatfunksjonen utenfor sidens åpningstider vil du bli koblet til en automatisk kundeservice.

You may also like...