Anmeldelse av Uniweb

Merkenavnet Uniweb er underlagt Digital garden AS. Uniweb er basert med kontorlokaler på Nøtterøy i Vestfold. Digital Garden AS ble stiftet i 2001 og er plassert med tre datasentre i Oslo. Siden selskapet innehar nasjonale datasentre tilsier dette at mange nordmenn vil oppnå raskere nettsider. Digital garden AS har opparbeidet seg en kundegruppe på hele 30 000 kunder.

Historie  

Digital Garden As har på 19 år klart bli en av Norges største Internet Service Provider (ISP). Selskapet er også en leverandør av ulike Internett-tjenester tilrettelagt for alle typer kundegrupper. Selskapet leverer også tjenester som domeneregistrering, e-post og webhotell. I dag benytter hele 250 000 mennesker tjenester som er levert fra Digital Garden. I 2018 hadde Digital Garden en omsetning på 40 millioner kroner.

Ulike Funksjoner  

Med tre datasentre lokalisert i området Oslo kan Uniweb tilby en simultan lagring av data mellom ulike datasentrene. En lagring av informasjon flere steder vil tilsier at selskapet kan tilby økt redundans og sikkerhet. En slik lagring vil gjøre det mulig å lagre og hente informasjon fra de ulike stedene. Risikoen for at serveren er nede eller at data forsvinner er derfor redusert.

Uniweb tilbyr en spesialisert WordPress-pakke som inkluderer en lagringsplass på 10 GB der WordPress allerede er installert. Inkludert i denne pakken er også et SSL-sertifikat som er domenevalidert.  WordPress er her installert og du får anbefalt en rekke utvidelser om du ønsker dette. Inkludert i denne pakken er også gratis konsulentsupport og telefonsupport. Om du ønsker SSL må dette bestilles utenom WordPress -pakken.

Brukervennlighet  

Uniweb tilbyr deg en rekke muligheter om du er på utkikk etter brukervennlige web-tjenester i Norge. Blant annet vil du få glede av at det er lett å installere WordPress. Dette selskapet tilbyr også et meget forståelig kontrollpanel som gjør at du raskt finner frem til de ulike tjenestene. På din brukerkonto har du enkelt tilgang til oversikten over dine domener.

Inne på din konto finner du også enkelt frem til ulike funksjoner som administrerer din hjemmeside, e-post eller SSL. I tillegg kan du i sidemenyen også se oversikten over din kundeprofil, fakturahistorikk og andre tjenester som du benytter deg av. Det er enkelt å manøvrere seg rund på kontrollpanelet.

Ytelse 

Uniweb tilbyr en oppetid på 100% og ikke minst en meget god lastetid. Du vil på denne måten få glede av at din nettside fungerer slik den skal. Du kan derfor oppnå en stabil nettside som fungerer uten problemer. En god ytelse garanterer en god kvalitet på de tjenester som leveres av Uniweb.

Priser

På sidene til Uniweb finner du enkelt frem til oversikten over tilbud og pakkeløsninger som tilbys. Det tilbys tre ulike pakker varierer i størrelse og pris. Den minste pakken tilbys til 25 kroner i måneden. Uniweb tilbyr også gode priser på domener.

Support

Det er enkelt komme i kontakt med Uniweb sin kundesupport ved bruk av både telefon og e-post. Kundesupport bruker kort tid på å besvare dine henvendelser og forsøker å gjøre sitt ytterste for å bistå sine kunder ved behov.

You may also like...