Anmeldelse av Domeneshop

Domeneshop ble lansert allerede i 1996 og har siden den gang vokst til å bli en av de ledende aktørene på det norske markedet. Hovedkontoret til Domeneshop ligger i dag i Oslo sentrum. Domeneshop fokuserer hovedsakelig på salg av domener. Selskapet tilbyr også gode løsninger til kunder som ønsker webhotell.

Historie

Domeneshop har siden lanseringen i 1996 etablert seg md en solid kundegruppe over hele verden. Selskapet har som må å kunne tilby sine kunder raske og stabile nettsider. I dag drifter Domeneshop sin egen serverpark som er lagt til lokaler i Oslo. Selskapet har også sterke nettverk tilknyttet resten av Norge og ikke minst på det internasjonale markedet.

Ulike funksjoner  

Datasenteret til Domeneshop ligger etablert i Oslo sentrum. Denne løsningen gjør at selskapets kunder får utbytte av både sikre og stabile nettsider. Serverne innehar meget gode forbindelser til NIX og derav et større nasjonalt nettverk som har servere i de største byene i Norge. Med gode og stabile servere er det liten risiko for at viktig data forsvinner eller at serveren er nede.

På Domeneshop sine nettsider kan du enkelt søke etter domener som er ledige på markedet. I tillegg til domenekjøp kan du også finne tjenester som er nødvendig for domenekjøp som er mer avanserte. Om du velger å kjøpe domener fra Domeneshop vil du i alle webhotell få gratis SSL. Om du ikke finner frem på nettsiden kan du kontakte kundeservice.

Brukervennlighet  

Du finner enkelt og raskt frem på nettsiden til domeneshop. Domeneshop tilbyr først og fremst domenenavn, e-post og webhotell. Om du har et domene registrert hos en annen leverandør kan du enkelt flytte dette domenet til Domeneshop. Denne nettsiden tilbyr en oversikt over domener som allerede eksisterer slik at du eventuelt kan motta en e-post om et domene blir ledig.

Når du har registrert en brukerkonto på nettsiden til Domeneshop vil du enkelt finne frem i menyen øverst på siden. I den menyen øverst på siden finner du en oversikt over dine domener. Her kan du enkelt foreta endringer etter det som passer best for deg. Inne på din kundeprofil kan du også se en oversikt over din betalingshistorikk.

Ytelse 

Domeneshop tilbyr en meget god oppetid og lastetid på sine webhotell. Dette sikrer at din nettside blir oppdateres raskt nok i forhold til nettsidens funksjon i forhold til besøkende. Domeneshop sine domener fungerer utmerket i forhold til WordPress og andre leverandører av publiseringsnettsider på markedet.

Priser

Domeneshop tilbyr gode løsninger til konkurransedyktige prise i forhold til andre aktører på det norske markedet. Du finner en god oversikt over priser på domener på nettsiden til Domeneshop. Domenenavn tilbys med en pris fra kr 15,- pr år. Prisene varierer i forhold til hvilke typer domener du ønsker. Du finner her også gode priser på funksjoner som e-post og webhotell.

Support

Domeneshop tilbyr en effektiv og rask kundeservice via både telefon, e-post og chat. Om du ønsker å benytte deg av chat funksjonen må du registrere deg med en kundekonto. Kundeservice er åpent alle ukedager.

You may also like...