One.com anmeldelse

One.com er en gigant som tilbyr en rekke online tjenester for enkeltpersoner og spesielt bedrifter. One.com ble opprinnelig stiftet i Danmark i 2002, og de har siden utvidet seg til flere titalls land. I dag serverer de godt over en million kunder over hele verden. Det er en rekke tjenester som du kan velge hos dem, avhengig av hva dine behov er.

Webhotell

Webhotell er der en person eller bedrift har sin hjemmeside eller et domene som er hostet på en privat server som har muligheten til å skille nettstedet eller domenet helt fra resten av nettet, som om det har sitt eget nettverk.

Når det gjelder One.com tilbyr de ganske heftig utvalg for deres webhotell. De tillater opptil 50 GB SSD-lagring, noe som er mer enn i tråd med industristandarder. Med 512 MB RAM dedikert til hvert nettsted som er hostet, så er det i utgangspunktet null sjanse for båndbreddebegrensninger.

One.com gir også et SSL-sertifikat. Webhotellstjenesten sørger også for et enkelt nettsted og en enkelt database. Dette er ekstremt nyttig for One.com sine kunder, som legger stor vekt på personvern og pålitelighet.

Fordi One.com avgrenser spesielt en viss mengde lagringsplass, så vel som minnebuffer for hver eneste kunde, så sikrer det at hver kunde ikke blir påvirket av høye webtrafikktimer og opplever etterslep eller må konkurrere om plass.

I mange andre servere er dette et pressende problem, fordi de vil beregne bruksfrekvensen til kunder og komme med gjennomsnittlige priser på hvor ofte kunder som helhet går online. De vil bruke dette for å rettferdiggjøre reduksjon av infrastrukturen i tråd med statistikken. Dette fungerer helt fint til bruken går utenfor de statistiske normene, hvoretter det vil være store problemer som One.com aldri vil oppleve.

Nettstedsbygger

Mens webhotell vanligvis involverer personlige nettsteder eller blogger, så er nettstedets byggeservicetjeneste spesialtilpasset til forretningsnettsted og kan fungere på omtrent alle enheter som kan tenkes. Denne dedikasjonen til bedrifter og deres behov demonstreres av det faktum at nettstedets byggeservicetjeneste tillater ubegrensede sider å bli hostet og lagret på deres server.

One.com tilbyr denne tjenesten med en veldig responsiv mobildesign og erkjenner at online aktivitet skiftes fra bærbare datamaskiner i økende grad til smarttelefoner. One.com tilbyr hele 25 GB SSD-lagring med denne tjenesten, samt SSL-sertifisering.

To spesielle funksjoner for nettstedbyggeren som virkelig skiller One.com fra alle andre er deres ubegrensede båndbredde og ubegrensede e-postkontoer. Dette er veldig viktig for bedrifter som arbeider med flere klienter og vil være bedre rustet til å gjøre det med dedikerte e-postkontoer for hver av dem.

One.com er i toppen av bransjen

Totalt sett ser det ut til at One.com er i toppen av bransjen. Ikke bare tilbyr de noen av de beste tjenestene for flere markedssegmenter, men de gjør det også til svært rimelige priser. Dette har sikret deres langsiktige konkurranseevne i bransjen i mange år fremover.

Dersom du ser etter en totalleverandør av tjenester for din bedrift på nett, så kan One.com absolutt anbefales.

You may also like...