Bluehost anmeldelse

Bluehost er et webhotell med store navn og et internasjonalt kundegrunnlag bak seg. Med over 2 millioner kunder over hele verden og i stor vekst, så er det mange grunner til at Bluehost er et enkelt valg som webhotell for så mange mennesker og bedrifter. Det er kanskje ikke overraskende at de har klart å bygge opp en så imponerende portefølje med lojale brukere gjennom årene.

WordPress

WordPress er et system som administrerer nettinnhold, men de fokuserer hovedsakelig på dokumenter. Med Bluehost kan kundene glede seg over automatisk WordPress-installasjon, så vel som oppdateringer.

Med den stadig skiftende karakteren av WordPress-systemet for å forbli oppdatert for netizens rundt om i verden, kommer dette som en hyggelig lettelse for kunder fra Bluehost å se, ettersom de ikke lenger trenger å sørge for at WordPress-versjonen de bruker faktisk er den siste og har tilgang til alle filformater.

Bluehost inkluderer også et gratis SSL-sertifikat med sine WordPress-tjenesteabonnementer. Dette tar også byrden av byråkratiet av kundene, slik at de kan fokusere på det som betyr noe som er deres nettsteder og innhold. På toppen av det benytter Bluehost også sine kunder gratis registrering av sitt domene i hele det første året.

Kundeservice

Bluehost har blitt rost av mange i bransjen for å ha kundeservice i verdensklasse. På toppen av å ha en plattform som er uten sidestykke, så er det mange som har sitert den upåklagelige kundeservicen som Bluehost tilbyr som en del av den fortsatte populariteten til sine tjenester og hvorfor kundene har holdt seg sammen med dem så lenge de har.

Det første alternativet med nyttig kundeservice er Bluehosts private søkefelt. Her kan kundene kan kundene lete om de søker etter raske svar, da de bare skriver inn noen få nøkkelord knyttet til gjeldende problemstilling, og den interne minisøkemotoren vil gi flere relevante resultater som tilnærmet vil tilfredsstille kundens spørsmål og nysgjerrighet.

Pengene tilbake garanti

Bluehost er veldig dedikert til tilfredshet fra hver og en av kundene sine. Dette er grunnen til at de har en sjenerøs pengene tilbake garanti som refunderer pengene dine hvis du melder deg av innen 30 dager etter at du registrerte deg hos dem. Bluehost har til hensikt å utvide kundegrunnlaget ved å gi overlegen verdi til kundene og det å ha en sjenerøs pengene tilbake garanti er en av måtene de viser sin oppriktighet.

Hostingplaner

Bluehost har en rekke hostingplaner som potensielle kunder kan velge mellom. Den mest populære hostingplanen de gir så langt er deres delte system. Bluehosts delte webhotell gir alt du trenger for å starte en blogg eller et nettsted.

Bluehost tilbyr et veldig brukervennlig dashbord, slik at kundene kan få tilgang til sin webhotellplattform, uavhengig av nivået på teknologisk leseferdighet. Bluehost gir alt dette til kundene deres til en veldig rimelig pris.

I skrivende stund tilbyr de enorme rabatter for alle tjenestene deres, og det delte systemet tilbys til under halvparten av den opprinnelige prisen, noe som gjør dette til et veldig rimelig valg!

https://www.youtube.com/watch?v=xt5L5RoaE5U

You may also like...