Anmeldelse av Domene.no

Domene AS ble stiftet allerede i 1998 og har siden den gang levert web-relaterte produkter som domenenavn, e-post kontoer og webhotell. Selskapets kontorlokaler er plassert ved Teie på Nøtterøy i Vestfold fylke. Domene AS sine servere er plassert i en norsk serverhall.  Denne leverandøren av web-tjenester tar sikte på å tilby de beste web-løsningene til rimelige priser.

Historie  

Domene AS har siden oppstart i 1998 opparbeidet seg en solid kundegruppe som hver dag benytter seg av selskapets web- og domenerelaterte tjenester. Selskapet tilbyr i dag et solid nettverk som benytter seg av et av verdens største IP nettverk. Domene.no kan tilby sine kunder noe av det beste og raskeste systemet som finnes på internett i dag.

Ulike funksjoner  

Serverne til Domene.no er plassert i et datasenter i Oslo. Serverne har gode forbindelser til NIX som er knutepunktet i Norge. Serverne har også gode Gigabyte forbindelser som retter seg mot hele verden. Hele nettverket baserer seg på et av Norges mest solide og raskeste løsninger som er på dagens marked. Det er derfor liten risiko for at serveren er nede eller for at viktig data forsvinner.

Domene.no tilbyr domener med gratis sikkerhetssertifikater. Inkludert i dette tilbudet få du også gratis SSL som enkelt kobles til dine domener. På nettsiden finner du enkelt frem til fem funksjonelle pakker som inkluderer det du behøver til de prisklassen som passer deg. Uavhengig av hvilen løsning du bestemmer deg for vil du få nødvendig support.

Brukervennlighet  

Du finner raskt frem på nettsiden og til de ulike pakkene som tilbys. Inkludert er blant annet sikkerhetssertifikat SSL, ønsket lagringsplass, e-post kontoer og daglig backup. Samtlige pakker inneholder løsninger for blant annet WordPress og Joomla. En god oversikt over innholdet i de ulike pakkene gjør det enkelt for deg å velge hvilken pakke som passer deg best.

Når du har registrert deg hos Domene.no finner du enkelt frem på siden til din brukerkonto. I hovedmenyen kan du enkelt manøvrere deg mellom de ulike sidene. Ved å gå inn på din kundeprofil finner du din fakturahistorikk og dine domener.  Det er enkelt å manøvrere seg inne på din profil.

Ytelse 

Domene.no tilbyr en meget god lastetid og en oppetid på 100%. Med slike egenskaper vil du raskt erfare at din nettside oppdateres raskt og er tilgjengelig for besøkene fa hele verden. Din nettside og e-post funksjon vil til enhver tid holde seg oppdatert. Domene.no garanterer en stabil ytelse på sine web-tjenester.

Priser

Om du velger å registrere et domene vil du få fem gratis e-post kontoer inkludert. Det tilbys tre ulike pakker med ulike priser og tilpassede lønninger som er skreddersydde ulike behov. Den minste pakken koster kroner 63,- i måneden og den mellomste pakken koster kroner 124,- i måneden. Den største pakken vil gi månedlige kostnader på kroner 249,-.

Support

På Domene.no sine nettsider vil du finne den informasjonen som du behøver. Om du ikke skulle finne svar på selskapet nettsider kan du ringe en gratis supporttelefon. Ved behov tilbys det også en fjernstyring av din datamaskin.

You may also like...