Anmeldelse av Webhuset

Webhuset ble etablert allerede i 1998 og har allerede vært i bransjen i over 20 år. I starten leverte Webhuset kun enkle webhotell-tjenester og domenenavn. Siden den gang har Webhuset bygget opp sitt eget driftsmiljø og datasenter. Webhuset har i dag en stor kundedatabase og leverer domener og webhotell til meget konkurransedyktige priser. 

Historie

Webhuset ble etablert av nordmannen Erik Windahl Olsen sent på 90-tallet. Det amerikanske webhosting-selskapet GoDaddy kjøpte deretter Webhuset i 2018. GoDaddy har satset internasjonalt og markedsfører i dag Webhuset som en global tjeneste som både er hosting- og cloudbasert. GoDaddy sine web-tjenester er basert på et internasjonalt nettverk med leverandører av webhotell. Daglig benytter over 12 000 fornøyde kunder seg av Webhuset sine web-tjenester.

Ulike funksjoner

I dag har Webhuset flere datasentre på både Vest- og Østlandet. Selskapets mål er å tilby markedets beste servertjenester og webhotell. Med over 6000 servere og lokaler på hele 1300 kvadratmeter er dette en leverandør som er stabil på det internasjonale og det norske markedet.

Webhuset tilbyr en startpakke med en lagringsplass på hele 100 GB. Dette vil i praksis bety at denne leverandøren tilbyr en ubegrenset lagringsplass til sine kunder.  For å ikke sette begrensinger for sine kunder tilbyr Webhuset også ubegrenset bruk av databaser. Om du velger å benytte deg av tjenestene til Webhuset vil du kunne benytte deg av gratis SSL. Dette er en tjeneste som er inkludert i samtlige webhotell. 

Brukervennlighet

Om du velger å benytte deg av Webhuset sine web-tjenester vil du få tilgang til en stor samling med brukerguider. Blant brukerguidene er også installasjon av velkjente WordPress. Brukeren vil også få tilgang til en stor mengde med applikasjoner slik at blant annet installasjoner kan foregår både raskt og uten problemer.

På nettsiden finner du enkelt frem til et oversiktlig kontrollpanel der du blant annet vil se en oversikt over de ulike tjenestene som domener, installasjoner og kundeprofil. Hos Webhuset får du som kunde tilbud om å betale dine fakturaer i flere omganger. Dette er et godt tilbud til kunder som ikke ønsker å betale en større faktura ved etablering av konto.

Ytelse

Webhuset tilbyr en meget god ytelse ved blant annet nedlasting av nettsider. Generelt er Webhuset en web-leverandør som ikke er registrert med mye nedetid. Du vil derfor være rimelig sikker på at dine nettsider er tilgengelig for kontinuerlig besøk uten problemer.

Priser

Webhuset tilbyr generelt lave priser i forhold til mange av sine konkurrenter. Web-tjenesten tilbyr sine kunder å velge mellom tre tjenester: Domene, Webhotell og Server. Du kan kjøpe et domene for bare kr 7,- per år. Webhotell får du fra kr 29,- per måned og server fra kr 140,- per måned. Prisene endrer seg i forhold til tilbud og sesong.

Support

Om du ønsker support fra Webhuset i forbindelse med din nettside eller andre tjenester som du benytter, kan du kontakte kundesenter i åpningstiden. Åpningstiden til Webhuset er fra klokken 08:00 til 17:00 alle hverdager. I tillegg til kundesenter innehar nettsiden en side der du kan lese om tidligere stilte spørsmål og svar. 

You may also like...